Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Hotline/terméktámogatás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

Szombaton és Vasárnap zárva

 

Cím, elérhetőség

Maróti Könyvkereskedés Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

 

HaynesPro Demo
Kövessen minket a közösségi oldalon is

Új utakon

 width=Kínában elkészült az első környezettudatos autópálya, ami 11 kilométeren át fut, ebből 4,4 kilométer hosszan pedig egy folyó felett. A rajta közlekedők festői tájban gyönyörködhetnek.

Eredetileg három változat szerepelt a tervasztalon, de kettő esetében az autópálya az útjában lévő hegyeket alagúttal szelte volna át. A harmadik – megvalósult – terv szerint a pálya elkerüli a hegyeket, így őrizve azok érintetlenségét. Azonban így egy részét folyóba építve, a völgy felett kellett felépíteni.

Valószínűleg jó néhány olyan jármű is szeli az autópályát nap mint nap, amelyeket HaynesPro Car vagy HaynesPro Truck adatbázisok segítségével szervizelnek. Reményeink szerint az ilyen járművek száma a jövőben nőni fog.

Amennyiben Ön is szeretné kipróbálni valamelyik adatbázist, rendelje meg a HaynesPro Car Demo vagy Haynespro Truck Demo termékeket.

További információkért látogasson el weboldalunkra, illetve facebook oldalunkra, vagy keressen a 06/20-218-7278 telefonszámon, illetve a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen

Oktatás
● Szervizszoftver
● Maróti Motorgyújtemény
● Impresszum - Jogi nyialtkozat
● Gépjárműtechnikai Képző Központ