Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Hotline/terméktámogatás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

Szombaton és Vasárnap zárva

 

Cím, elérhetőség

Maróti Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

 

HaynesPro Demo
Kövessen minket a közösségi oldalon is

Rólunk

Maróti Kft. 

   Cégünk 1991-ben alakult családi vállalkozásként. Eredeti elképzelésünket megtartva a mai napig kizárólag autós-motoros járműtechnikai szakkönyveket és szoftvereket forgalmazunk Magyarországon. Mára már minden túlzás nélkül elmondhatjuk, hogy a járműfenntartó szakmában nevünk és értékteremtő tevékenységünk közismert.
   Kereskedésünk a  HaynesPro  hivatalos magyarországi forgalmazója. A forgalmazott termékekről bővebb információt a Termékek menüpont alatt talál.
   A HaynesPro hosszú távú kapcsolatot ápol a járműgyártókkal, és műszaki tapasztalata lehetővé teszi, hogy egyedülálló és pontos a járműgyártó által előírt információt nyújtson a márkaszervizeknek, független szakszervizeknek a javítási és diagnosztikai munkákhoz. A HaynesPro hivatalos magyarországi forgalmazójaként biztosítjuk a felhasználóink számára évente 4-szeri frissítéssel, az Európa szerte egyik legnépszerűbb online adatbázisát.

Maróti Kft.

 

 2008-ban a Vividet felvásárolta a Haynes Publishing Group, az autóiparban erős gyökerekkel rendelkező brit vállalat. A Haynes is egy jól bevált márka több mint 50 éve. Míg a Haynes   elsősorban a barkács- és vásárlói piac számára publikál, a nevünkben szereplő „Pro” kiegészítés azt jelzi, hogy mi az autóipari szakembereket kiszolgáló részleg vagyunk. 

 A HaynesPro az angol székhelyű Haynes Kiadó Csoport tulajdonában van. A Haynes világszerte ismert az autós-motoros szerelési kiadványiról és több mint 50 éve működik a gépjármű-technikai szakmában. Szerelési könyveik Magyarországon is népszerűek és a Maróti Kft. 1992 óta forgalmazza kiadványait. A könyvek mellett ma már járműipari adatbázisok forgalmazásával is foglalkozik a Kiadó Csoport. 

A HaynesPro mint adatbázis forgalmazó közvetlenül a gyártóktól származó adatokat (OEM) vásárol, gyűjt, rendszerez és teszi közzé az általa kifejlesztett intelligens szoftverében. A HaynesPro hálózat ma 6 irodából áll, több mint 120 alkalmazottat foglalkoztat. Ők voltak az elsők, akik megoldották a gépjármű-technikai adatok web-szerviz formában történő forgalmazását. Olyan ár és termékstruktúrát (személy-és teherautó) alakítottak ki, ami lehetővé teszi, hogy minden műhely rendelkezzen legális szoftverrel. 

HaynesPro

  

Oktatás
● Szervizszoftver
● Maróti Motorgyújtemény
● Impresszum - Jogi nyialtkozat
● Gépjárműtechnikai Képző Központ