Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Hotline/terméktámogatás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

Szombaton és Vasárnap zárva

 

Cím, elérhetőség

Maróti Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

 

HaynesPro Demo
Kövessen minket a közösségi oldalon is

Megrendelés, vásárlás

Üdvözöljük a HaynesPro világában!

Köszönjük, hogy HaynesPro terméket vásárol tőlünk. Biztosíthatjuk Önt, hogy bármelyik termékünket választotta, jól választott. Ha mégis bizonytalan, tisztelettel várjuk kérdéseit. A HaynesPro  termékei ma már online változatban könnyedén elérhetőek. Mindehhez csak egy érvényes licenc engedélyre van szüksége!

1. Megrendelés

A webáruházban található termékek azonnal megrendelhetőek. A megrendelés történhet személyesen (1205 Budapest, Nagykőrösi út 91.), telefonon (06/1-285-6608, 06 20/463-7400) e-mailben (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) vagy webáruházunk felületén keresztül is.

 

2. A termék átvételi módja

 

Személyes átvétel

Termékeink megvásárolhatók személyesen üzletünkben bármely hétköznap 8:30-17:00 között. A termék vételárának kiegyenlítése után készpénzes számlát állítunk ki a vásárolt előfizetésről, Eredetiségi tanúsítványt töltünk ki a termék licencidő lejáratának figyelembe vételével, illetve használati útmutatót adunk a program használatának megkönnyítése érdekében.

A termék vételárának kézhez vétele után a felhasználói fiók létrehozását kezdeményezzük a HaynesPro ügyfélszolgálatán, és Ön 24 órán belül megkapja tőlünk a belépéshez szükséges azonosítókat és megkezdheti a munkát a HaynesPro adatbázissal. 

Egyéb átvételi és fizetési lehetőségek

Az Online termékek esetén szállítási díjat nem számolunk fel, azonban mivel a kiállított számla eredeti példánya mellett, igény szerint személyre szabott Eredetiségi tanúsítványt, segédletet és marketing anyagokat tartalmazó csomagot el kell juttatnunk partnereink részére, ezt a futárszolgálattal történő kiszállítás útján tudjuk megtenni, ennek díjáról érdeklődjön munkatársainktól.

Átutalásos fizetés

A leggyakoribb fizetés az átutalás. Ebben az eseten a megrendelés után átutalásos számlát állítunk ki az kiválasztott termékről, melyet előleg számlaként e-mailben is megküldünk a használatba vétel felgyorsítása érdekében. Amint a számla kiegyenlítése megtörtént és az utalás a bankszámlánkon jóváírásra került, a felhasználói fiók létrehozását kezdeményezzük a HaynesPro ügyfélszolgálatán, mely 24 órán belül elkészül és rendelkezésre áll.

Ebben az esetben Ön 24 órán belül megkapja tőlünk a belépéshez szükséges azonosítókat és megkezdheti a munkát a HaynesPro adatbázissal.

Ebben az esetben is természetesen megkapja tőlünk a HaynesPro csomagot, amelyben az eredeti számla, igény szerint személyre szabott Eredetiségi tanúsítvány, segédlet és marketing anyagok vannak.  

HaynesPro megújítások

Minden termékünk éves licensz periódusú, az előfizetés megkezdésének napjától számított egy éves előfizetési időtartammal rendelkezik.

Azzal, hogy nem a lejárat előtt pár nappal kerül igénylésre a meghosszabbítás, hanem akár egy vagy két hónappal előbb, nem veszik el idő a hátralévő licensz időből, mivel az fix 12 hónap, és attól a naptól indul, hogy az előfizetés rendelkezésre állásáról értesítjük partnerünket.

Tehát ez alapján nem célszerű az utolsó napig várni a megújítás igénylésével, mivel ez eshet hétvégére vagy munkaszüneti napra is, illetve a meghosszabbítás esetenként elhúzódhat, így emiatt az utolsó pillanatra hagyott megújítás kapcsán a szolgáltatás folyamatossága nem minden esetben garantált, így javasoljuk, hogy a lejárati idő vége előtt legkésőbb két héttel jelezze nálunk meghosszabbítási igényét.

A meghosszabbítási igény személyesen (1205 Budapest, Nagykőrösi út 91.),
telefonon (06/1-285-6608, 06/20-463-7400) és e-mailben (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) is benyújtható, feltételei megegyeznek az új termék vásárlásánál életben lévő kondíciókkal.

 

Oktatás
● Szervizszoftver
● Maróti Motorgyújtemény
● Impresszum - Jogi nyialtkozat
● Gépjárműtechnikai Képző Központ