Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Hotline/terméktámogatás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

Szombaton és Vasárnap zárva

 

Cím, elérhetőség

Maróti Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

 

HaynesPro Demo
Kövessen minket a közösségi oldalon is

Vásárlási feltételek

 

Általános szerződési feltételek

 

Maróti Kft.

 

Székhely: 1205 Budapest, Nagykőrösi út 91. 

Adószáma: 12771237-2-43

Cégjegyzékszáma: 01-09-702647

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-54567/2012.

Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: 4446. (Budapest XX. kerület)

Tárhely szolgáltató adatai: A www.marotikonyvker.hu online áruházat a Maróti Kft. üzemelteti.

Maróti Kft. Online Ügyfélszolgálata:

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 06/1-285-6608

 

 

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Maróti Kft. által üzemeltetett internetes áruházban megtalálható valamennyi termék. A megvásárolni kívánt termék főbb jellemzőit az adott termékhez kapcsolódó ismertető leírások tartalmazzák. A Maróti Kft. a megfelelő gondossággal kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, elírás mindezek ellenére is lehetséges. Az adatbázisban szereplő esetleges hibákért, elírásokért, az ismertető leírás téves értelmezéséből eredő károkért felelősséget nem vállalunk. A weboldal látogatói, regisztrálói, vásárlói, hírlevélre feliratkozói a weboldal használatával, mint ráutaló magatartással elfogadják a jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) rendelkezéseit, és magukra nézve minden tekintetben kötelezőnek ismerik el.

 

Vételár, fizetési feltételek

Az internetes áruházon található termék mellett feltüntetett ár a termék ajánlati ára. Nem tartalmazza  az esetleges szállítási költséget, amennyiben nem online termékről van szó. Az ajánlati ár az adott pillanatban, illetve akciós termékek esetén az internetes áruház felületén meghirdetett ideig érvényes és csak akkor válik véglegessé, ha azt a Maróti Kft. a megrendelést követően visszaigazolja. A termék végleges ára az az ár, amely a megrendelés visszaigazolásában megadásra kerül. Futárral történő házhoz szállítása esetében a megrendelt termékek vételárát és az esetleges szállítási költséget utólag, a csomag átvételekor, készpénzben a futárnak kell fizetni. Bolti átvétel esetén a rendelés összege a Maróti Kft. által használt és elfogadott fizetési eszközök bármelyikével kiegyenlíthető. Az esetleges adatbeviteli hibák kijavításának a kezdeményezésére a megrendelőnek a fent megjelölt telefonszámon keresztül, vagy a fent megjelölt e-mail címre küldött üzenettel van lehetősége.

 

Az ajánlati kötöttség ideje

Az internetes áruházban megrendelt termékek áráért csak a megrendelés visszaigazolása után (ez a megrendelés véglegesítése után azonnal, automatikusan egy email üzenet formájában történik) vállalunk garanciát. Az árváltoztatás jogát a megrendelés visszaigazolásáig fenntartjuk!

Nem keletkeztet teljesítési kötelezettség és ajánlati kötöttség a Maróti könyvkereskedés és Könyvkiadó Kft. részéről, ha a tőle megrendelt áru vételára nyilvánvalóan tévesen, a termék mindenkori közismert árától lényegesen eltérő értéken került az internetes áruházban feltüntetésre, különösen ideértve az adatbeviteli és adatbázis hibák okozta tévesen 0 vagy 1 Ft értéken feltüntetett termékek vonatkozásában.

 

Szállítási feltételek, határidők

A Maróti könyvkereskedés és Könyvkiadó Kft. által forgalmazott, raktáron lévő termékek futárral történő házhoz szállítási határideje 1 munkanap. A munkanapokon 14:00 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon, a pénteken 14:00 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki. A házhoz szállítást Magyarország területén a Sprinter Futárszolgálat (www.sprinter.hu) végzi. (Csomagküldés szolgáltatásunkat legalább 1500 Ft-os rendelés esetén vehetik igénybe.)

A szállítási költség Magyarország területén:
1210 + ÁFA súly és értékhatártól függetlenül.

Nemzetközi csomagküldést is vállalunk, ennek árai a küldemény(ek) darabszámától, súlyától, méretétől, és a desztinácós zónától függenek, rendelés előtt kérjük, érdeklődjön telefonon/e-mailben a szállítási díjról.

A vásárlóknak a vásárlás folyamán kötelezően meg kell adniuk a szerződés teljesítéséhez szükséges adataikat: név vagy cégnév, cím, szállítási cím, számlázási cím, telefonszám, e-mail cím, illetve vállalkozás esetében adószám. A Maróti Kft. kizárólag olyan adatokat kér a vásárlóktól, amelyek a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek. Az adatkezelés célja a szerződésszerű teljesítés és a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelő adatmegőrzés.
A regisztráltaktól a későbbi megrendelések megkönnyítése és gyorsítása érdekében a következő adatokat kéri a Maróti Kft.: név és e-mail cím, telefonszám. A regisztrálók opcionálisan megadhatják a cégnevüket, adószámukat és címüket, azonban ezek megadása a regisztráció elfogadásához nem szükséges. Az adatkezelés célja a megrendelések felvételének megkönnyítése, illetve a regisztráltak beállításainak megőrzése.
A hírlevélre feliratkozóknak a hírlevél kiküldése érdekében, kötelezően meg kell adniuk a következős adatokat: név és e-mail cím. Az adatkezelés célja a hírlevélre feliratkozottak értesítése az aktuális kedvezményekről, illetve promócióinkról.
A Maróti Kft. vállalja, hogy kizárólag heti rendszerességgel, vagy ritkábban küld ki hírlevelet a hírlevélre feliratkozottak számára.

A Sprinter Futárszolgálat munkanapon 8-17 óra között szállítja ki a megrendelt termékeket a vevő által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. A csomagok ellenértéke készpénzben fizetendő meg a futár részére. A bolti átvétellel rendelt termékek esetében nincs szállítási költség. Az átvételre a rendelés leadását követően a bolt nyitvatartási ideje alatt van lehetőség. Ha a termék nincs raktáron, amennyiben nem online termékről van szó, e-mailen vagy telefonon értesítjük megrendelőnket a várható szállítási időpontról.

 

Elállás joga

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül. A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, illetőleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja.A vevő elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.Kézhezvétel (termék átvételének) időpontja átvevőponti átvétel esetében a rendelés átvételének időpontja, házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Személyes átvételi mód nem zárja ki az elállási jog érvényesítését. Elállás esetén a terméket saját költségén küldje vissza a Maróti Kft. üzletébe (1205, Budapest, Nagykőrösi út 91.) és haladéktalanul, de legkésőbb a visszaérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítjük a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vásárlót a termék az oda- és visszaküldésének költsége terheli. A termék(ek) vételárát, illetőleg a vásárló által ellenszolgáltatásként megfizetett összeget csak akkor áll módunkban visszatéríteni, ha a vásárló a terméke(ke)t visszaszolgáltatta vagy kétséget kizáróan igazolta, hogy az(oka)t az elállási szándék bejelentésétől számított 14 napon belül visszaküldte. A visszatérítés banki átutalással történik. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. A vevő elállási jogát nem gyakorolhatja a 45/2014. Korm. rendelet 29. §-ában foglaltak esetén. Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését. 

 

Felmondás joga

Ha a Vevő webáruházunkban szolgáltatás nyújtására irányuló szerződést kötött, elállás helyett felmondásra jogosult. Felmondási jogát a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától számított 14 napon belül gyakorolhatja. Felmondási jogát nem gyakorolhatja szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a Szolgáltató a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti.   

 

Kellékszavatosság

A vevő kellékszavatossági jogait a PTK XXIV. fejezete szerint érvényesítheti.

 

Elállási / Felmondási értesítés

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni az alábbi módok valamelyikén: postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján)

Postacím: Maróti Kft. (1205 Budapest, Nagykőrösi út 91.)
Fax: 06/1-285-6608
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Felelősség kizárása

A Maróti Kft. minden tőle elvárhatót megtesz az internetes áruház mindenkori rendelkezésre állásáért, az adatok és információk pontosságáért, teljeskörűségéért, azonban azt garantálni nem tudja. A Maróti Kft. nem felel a vis majorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül esőesemények okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan:

− az internetes áruház használatából, vagy üzemzavarából,

− az adatok bárki által történő jogosulatlan megváltoztatásából,

− hibás adatbevitelből, − az információtovábbítási késedelemből adódó,

− vírusok által okozott,

− szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,

− vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.

A Maróti Kft. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók. Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi – a változást megelőző és a vásárlónak visszaigazolt – ár érvényes és kerül felszámításra.

 

Szerződéskötés menete

A szerződés a megrendelés véglegesítésével, ráutaló magatartással lép hatályba. A szerződést a bizonylatszám alapján, és a mindenkori számlaadási kötelezettségeinknek megfelelően iktatjuk és tartjuk számon. A megrendelést iktatott formában a mindenkori számviteli szabályoknak megfelelő időtartamig kezeli a Maróti Kft. A szerződés nyelve magyar. A szerződés regisztrált, illetve egyedi bizonylatszámmal rendelkező megrendelők és a Maróti Kft. között jön létre. A szerződés egyes elemei rögzítésre kerülnek, azonban nem minősül írásba foglalt szerződésnek. A jelen ÁSZF mindenkor hatályos szövege .pdf formátumban az alábbi linken keresztül érhető el: https://www.marotikonyvker.hu/download/aszf-uj.pdf. A .pdf fájlok az alábbi program segítségével nyithatóak meg: Acrobat Reader, ingyenesen letölthető innen: https://get.adobe.com/hu/reader/

 

Érvényesség

A jelen üzletszabályzatban foglaltak – így a megrendelésre vonatkozó feltételek is –, továbbá a weboldalon feltüntetett árak csak és kizárólag az internetes áruházon keresztül történő vásárlás (interneten keresztül történő megrendelés) esetén érvényesek. A vásárló a regisztrációval, illetve a megrendeléssel tudomásul veszi, elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételben foglalt valamennyi rendelkezést.

 

Jogvita

A felek mindent elkövetnek a szerződéssel kapcsolatban felmerült vitás kérdések egyeztetések útján történő rendezésére. A megrendelő számára a bírósági út vagy – annak alternatívájaként – békéltető testületi eljárás áll rendelkezésre. Az eljárást a Vállalkozó székhelye szerinti Budapesti Békéltető Testületnél (Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99., Telefonszáma: (1) 488-2131, Fax száma: (1) 488-2186, E-mail cím: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) kezdeményezheti a megrendelő. Amennyiben a rendezést célzó egyeztetések nem vezetnének eredményre, úgy a szerződésből eredő vitás kérdések eldöntésére felek a vita eldöntésére hatáskörrel rendelkező bármely bírósághoz, illetve törvényszékhez fordulhatnak.

 

Egyéb feltételek

Az HaynesPro jogtulajdonában levő HaynesPro WorkshopData- Truck Edition, Car edition, és megvásárolható kiegészítő moduljainak, valamint ezek demóinak (Trial version) online szoftvereihez való hozzáférést kizárólag jogi személyeknek, egyéni vállalkozóknak, valamint jogi személyiség nélküli egyéb szervezeteknek (utóbbiak a nevükben eljáró, képviseleti joggal rendelkező természetes személynek) biztosítjuk. 

2015. február 25.

Oktatás
● Szervizszoftver
● Maróti Motorgyújtemény
● Impresszum - Jogi nyialtkozat
● Gépjárműtechnikai Képző Központ