Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Hotline/terméktámogatás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

Szombaton és Vasárnap zárva

 

Cím, elérhetőség

Maróti Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

 

HaynesPro Demo
Kövessen minket a közösségi oldalon is

Terméktámogatás

 

A HaynesPro szoftver terméktámogatása

 

 Telefonos tanácsadás

Hétköznapokon 8:30-17:00 között kollégáink készségesen és díjmentesen segítenek a programjaink kapcsán, a használat során felmerülő kérdések megválaszolásában.

Minden bizonnyal Ön is járt már úgy, hogy hirtelen nem jutott eszébe, hogy egy hasznos funkciót hol talál a programban, vagy egyes információkat hol követhet nyomon. Hasonló esetekben Ön bátran fordulhat kollégáinkhoz, akik ezen felül abban is szívesen segítenek, hogy gépjárműjavító tevékenységének keretein belül működő folyamatokat hogyan tudják hatékonyan segíteni programjaink.

 

 Technikai segítségnyújtás 

Hétköznapokon 8:30-17:00 között szakértő kollegáink készségesen és díjmentesen segítenek programjaink használata során felmerülő problémák megoldásában. A telefonos segítségnyújtás keretein belül nem kezelhető problémák megoldására internetes távsegítség nyújtását ajánljuk ügyfeleinknek, távoli asztali kapcsolat segítségével. 

 

 Frissítés, upgrade

A program állandó frissítéséről a HaynesPro több mint 120 jól képzett munkatársa gondoskodik. A szoftvert folyamatosan frissítik, mely kapcsán a bővített adattartalom az Ön számára azonnal elérhető lesz. A frissülő adattartalom mellett folyamatos fejlesztések zajlanak, mely kapcsán a piaci igényekhez alkalmazkodva  új funkciók és információk kerülnek a programba.

 

 Adatbázis garancia

Meglévő adatai mindig átkerülnek az új, frissített programba, de Ön fennakadás nélkül folytathatja a munkáját. A fejlesztések úgy készülnek, hogy adatait ne veszélyeztesse, vagyis garantáljuk Önnek, hogy korábban elkészített ügyféltörténetét, árbecsléseit, kalkulációit és munkalapjait bármikor elérheti.

 

 Adat garancia 

A HaynesPro kizárólag közvetlenül a gyártóktól származó adatokat használ, dolgoz fel és tesz elérhetővé szoftverében. 

 

 Platformfüggetlenség

HaynesPro termékeink bármely hardvereszközön (PC, laptop, tablet, PDA, mobiltelefon stb.) és operációs rendszer (Windows, MAC, IOS, Android) alatt működőképesek, kizárólag internet elérés és internetes böngésző szükséges a használatukhoz.

 

 Hírlevél  

Partnereinknek a legfontosabb HaynesPro szoftverekkel kapcsolatos információkat hírlevélben megküldjük. 

 

  Facebook  

Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is 

Oktatás
● Szervizszoftver
● Maróti Motorgyújtemény
● Impresszum - Jogi nyialtkozat
● Gépjárműtechnikai Képző Központ