OEM konform adatok

Megbízható és pontos járműadatok közvetlenül a gyártóktól

A HaynesPro Európa egyik vezető online gépjármű technikai adatbázis szolgáltatója. Az általa forgalmazott adatok pontosságának és naprakészségének biztosítása érdekében a HaynesPro szerződéses kapcsolatban áll a  gépjárműgyártókkal. A HaynesPro által közölt adatok közvetlenül a gyártóktól származnak. A  HaynesPro által közölt adatok pontossága, a termékeik biztos alapja. 

 


 2010. június 1. óta (461/2010-es rendelet) az európai uniós törvényhozás új szabályrendszert iktatott be, mely felváltja  a korábbi 1400/2002-es gépjármű csoportmentességi rendeletet. Az új szabályozás lehetővé teszi a márka független  szervizek számára is, hogy garanciális javításokat végezzenek a gépjárműveken. Ennek egyik feltétele, hogy a javítást  ill. karbantartást OEM (közvetlenül a gyártóktól származó információkat felhasználó) a hivatalos adatbázis szolgáltató  (pl. a HaynesPro) által közölt legális adatbázis alapján végezzék. A HaynesPro termékek használatával partnereink  felvehetik a versenyt a márkaszervizekkel a garanciális javítások terén is.

 A HaynesPro garantálja:

 ·  Amennyiben nincs külön jelezve, a HaynesPro adatbázisokban található adatok és dokumentációk közvetlenül a gépjármű gyártóktól származnak.

 ·  A HaynesPro karbantartási adatai, információi a gyártók naprakész szerviz ütemtervein alapulnak.  

 További információk elérhetők itt: 

 

 

Oktatás
● Szervizszoftver
● Maróti Motorgyújtemény
● Impresszum - Jogi nyialtkozat
● Gépjárműtechnikai Képző Központ