Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Hotline/terméktámogatás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

Szombaton és Vasárnap zárva

 

Cím, elérhetőség

Maróti Könyvkereskedés Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

 

HaynesPro Demo
Kövessen minket a közösségi oldalon is

A HaynesPro-val hatékonyabb!

 width=A magyarországi árufuvarozó és szállítmányozó vállalkozások között elég gyakran előfordul, hogy az egyes vállalkozások különböző okok miatt cégen belül bonyolítják a járműveik karbantartását, javítását.

Nem veszik igénybe az erre szakosodott külső partnerek szolgáltatásait. Annak ellenére, hogy a gépjármű-technikai munkafolyamatok nincsenek kiszervezve, rendkívül fontos a vállalkozás stabil működése szempontjából a járművek menetrendszerű és szakszerű karbantartása, illetve javítása.

Ehhez igénybe vehetik a HaynesPro szoftverek közül a HaynesPro Truck adatbázisait, amelyek kifejezetten tehergépjárművek gyári adatait tartalmazza.A szoftverek immár tablet-en és okostelefonon is futnak. Az új felület a www.workshopdata.com/touch oldalon érhető el. A HaynesPro szoftverekből igényelhető 3 napos Demo verzió, amely hagyományos és Touch felületen is alkalmazható.

További információkért nézzenek szét weboldalunkon és facebook oldalunkon. Ugyancsak értékes információkat kaphatnak a HaynesPro idegen nyelvű oldalain.

Amennyiben bármilyen kérdésük lenne, kérem, hívjanak a 06/20-218-7278 telefonszámon, vagy írjanak emailt a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.-ra.

Oktatás
● Szervizszoftver
● Maróti Motorgyújtemény
● Impresszum - Jogi nyialtkozat
● Gépjárműtechnikai Képző Központ