Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Hotline/terméktámogatás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

Szombaton és Vasárnap zárva

 

Cím, elérhetőség

Maróti Könyvkereskedés Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

 

HaynesPro Demo
Kövessen minket a közösségi oldalon is

Szörföfözzön a HaynesPro felületek között

 width=A HaynesPro szoftverek folyamatos fejlődésének köszönhetően mostanra több web felületen is elérhető a HaynesPro Truck és HaynesPro Car adatbázisa. Azért, hogy minden felhasználónk a maximális tájékoztatást kapja,

eheti hírünkben tájékoztatjuk partnereinket a HaynesPro különböző weboldalairól.

Abban az esetben, ha Önnek HaynesPro Car Technikal szoftvere van, a helyes bejelentkezési cím a www.workshopdata.com. Ez az asztali számítógépekre fejlesztett adatbázis. Ha Önnek és cégének HaynesPro Truck szoftvere van, akkor az alábbi webcímet keressék fel bejelentkezéskor: trucks.workshopdata.com. A két fenti weboldal, a személy és teherautó szoftvereknek külön bejelentkezési oldalt biztosít.

Ha Ön gyakorlott tablet és okostelefon felhasználó, akkor figyelmébe ajánljuk az érintőképernyőre optimalizált HaynesPro felületet. Az új felületet itt érhetik el: www.workshopdata.com/touch. A Touch verziót egységesen elérheti a személy és teherautó szoftvert vásárló, valamint a 3 napos Demot használó is.

További információkat a magyar nyelvű weboldalunkon és facebook oldalunkon keresztül kaphatnak. Megismerkedhet a HaynesPro idegen nyelvű portáljával is, ahol ugyancsak sok információt kaphat a termékekről. A HaynesPro weboldala, facebook és twitter oldala.

Amennyiben kérdése lenne, kérem hívjanak a 06/20-218-7278 telefonszámon, vagy írjanak emailt a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.-ra.

Oktatás
● Szervizszoftver
● Maróti Motorgyújtemény
● Impresszum - Jogi nyialtkozat
● Gépjárműtechnikai Képző Központ