Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Hotline/terméktámogatás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

Szombaton és Vasárnap zárva

 

Cím, elérhetőség

Maróti Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

 

HaynesPro Demo
Kövessen minket a közösségi oldalon is

Ezt tapizza!

 width=Ahogyan azt az előző hírünkben olvashatták, elindult a HaynesPro Touch felülete. Így 2016-tól már két felület áll a szakemberek rendelkezésére. Természetesen a jól megszokott minősségi adatok és robbantott ábrák továbbra is elérhetőek mindkét felületen.

Ahhoz, hogy zökkenőmentesen folyjon műhelyükben a munka, a HaynesPro fejlesztői elérhetővé tették mindkét felületen az „utoljára kiválasztott járművek” menüpontot. Ha az asztali számítógépükön kiválasztanak egy autót, majd a hordozható eszközüket használva a járműhöz sétálnak, ott folytathatják a munkálatokat ahol abbahagyták. Tehát a javítani kívánt autó adatai, a technikai eszköz váltáskor sem veszik el, ezáltal időt spórolhatunk. A munka is hatékonyabb és az ügyfél autója is hamarabb készen lesz. Természetesen a HaynesPro-val rendelkező műhelyek továbbra is fogadhatnak az elmúlt 30 évből számos márkát, melyhez a gyártól származó adatokkal könnyedén meg tudják javítani a meghibásodásokat.

Mindkét felület kipróbálható, akár a Demo verzióval is.

Amennyiben Önt vagy műhelyét érdekli az új felület, vagy megismerkedne a HaynesPro szoftverekkel, kérem írjanak a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.email címre.

Telefonon is kereshetnek bennünket: 06/20-218-73-78.  .

Oktatás
● Szervizszoftver
● Maróti Motorgyújtemény
● Impresszum - Jogi nyialtkozat
● Gépjárműtechnikai Képző Központ