Hírlevél feliratkozás

Megrendelés, számlázás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Hotline/terméktámogatás

Maróti Jozefina

Tel.: 06/30-523-1179

 

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8:30-17:00

Szombaton és Vasárnap zárva

 

Cím, elérhetőség

Maróti Könyvkereskedés Kft.

1205 Budapest XX.
Nagykőrösi út 91.

 

HaynesPro Demo
Kövessen minket a közösségi oldalon is

Újabb apróság a HaynesPro-ról

 width=Az elmúlt héten végre megérkeztek a nyomdából a már nagyon várt hivatalos HaynesPro 3D-s matricák. Ahogy a képen is látható, nagyon jól sikerültek. Élőben azonban még szebbek. Ezen túl minden HaynesPro könyvrendeléshez többek között ilyen matricát is mellékelünk.

Továbbá az olyan ügyfeleink is kapnak HaynesPro matricát, akik a jövőben előfizetnek akár a HaynesPro Car, akár a HaynesPro Truck szoftverekre.

A matricát felragaszthatják az irodai számítógépük monitorára, vagy más jól látható helyre. Többek között ezzel is jelezhetik ügyfeleik számára, hogy Önök hivatalos, legális forrásból származó HaynesPro adatbázist használnak a járművek szervizelése során.

További információkért nézzenek szét weboldalunkon és facebook oldalunkon. Ugyancsak értékes információkat kaphatnak a HaynesPro idegen nyelvű oldalain.

Amennyiben bármilyen kérdésük lenne, kérem, hívjanak a 06/20-218-7278 telefonszámon, vagy írjanak emailt a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. -ra.

Oktatás
● Szervizszoftver
● Maróti Motorgyújtemény
● Impresszum - Jogi nyialtkozat
● Gépjárműtechnikai Képző Központ